PALVELUT


IDEOIDAAN YHDESSÄ TILAISUUTEESI SOPIVA KOKONAISUUS

Maran klubilla on erilaisia tiloja, joissa hoituvat kokoukset sekä muut pienimuotoiset tapaamiset. Illanistujaisiin on halutessanne tarjolla myös saunatilat.

Maran klubilta löydät sopivan tilan pienemmälle tai suuremmalle kokoukselle.

Samaan pakettiin saat myös tarjoilut tai vaikka illanistujaiset. Myös työpaikan tyky-päivä on helppo järjestää kanssamme: olemme keskellä urheilupuistoa, jonka monenlaiset aktiviteetit voivat toimia päivän toiminnallisena osuutena. Tilaisuutenne jälkeen teillä on mahdollisuus aktiiviseen toimintaan ja rentoutumiseen esimerkiksi golfaten ja saunoen. Urheilupuistosta löytyy myös uimahalli, tenniskentät, ratsastustalli, keilahalli ja mukavat lenkkeilyreitit.

Mukavat juhlat tarjoiluineen

Nostattavat yhteishenkeä yrityksessä tai yhteisössä. Maran klubin tiloissa on saunaosasto, jonka löylyjen päälle maistuu herkullinen iltapala juomineen klubin ravintolatiloissa.

merkkipäivät tai sukujuhlat

Golfkauden ulkopuolella olette tervetulleita viettämään perhejuhlia tiloihimme! Kauttamme saat tilojen lisäksi porukallenne soveltuvat tarjoilut.

urheiluseuroille

Urheiluseuroille tarjoamme räätälöityjä tarjouksia muonitusta varten. Laitetaanko lohikiusausta vai junnujen suosikkeja lihapullia? Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.